AcuNova smertelindring

Er du plaget af kroniske smerter eller nedsat mobilitet?

AcuNova er akupunktur, som virker direkte gennem nervebanerne i modsætning til den traditionelle kinesiske akupunktur, som virker gennem meridianbanerne. 

Det er den stærkeste behandlingsform, jeg kender til, når der er tale om kroniske smerter fremkaldt af f.eks. gigtdiskusprolaps eller eftervirkninger fra sygdomme.  Behandlingen er desuden effektiv, når kroppen har nedsat mobilitet.

Ofte er det tilstrækkeligt med 5 behandlinger, MEN er det en tilstand, du har været plaget af gennem en lang årrække, kan der være behov for yderligere behandlinger, dog skal du opleve en mærkbar effekt allerede efter de første 5 behandlinger.

AcuNova genstarter processerne i kroppen og starter på den måde den automatiske helbredelsesproces.  Processen igangsættes via nervesystemet, som er gengivet omkring alle vores led. Reflekspunkterne aktiveres og nervefibrene sender signaler til hjernen og gør denne opmærksom på, at det er tid til, at reparere det givne område. 

De fleste vil allerede i forbindelse med første behandling opleve smertelindring eller øget mobilitet. 90% oplever smertelindring eller øget mobilitet ved 1. behandling.

Behandlingen er desuden meget effektiv til børn med gigt, tilbagevendende mellemørebetændelse, halsbetændelse med mere. Ja selv spædbørn kan modtage behandlingen. Børn når ofte ikke at mærke nålene, og der sættes efterfølgende et plaster over nålen, så de kan lege videre i de 25 minutter nålene skal virke, og forældre kan selv fjerne nålene efterfølgende, hvis de gerne vil hurtigt hjem i vante omgivelser.

Ved kroniske smerter eller mobilitetsproblemer anbefales det, at du tager 5 behandlinger indenfor 1 uge. Ved særlige vedholdende smerter kan der være behov for yderligere 1-2 behandlinger i ugen efter. Herefter vil problemet for nogle være afhjulpet for altid, andre vil have behov for en enkelt behandling for eksempel en gang om måneden for at holde symptomerne nede. 

Hvis du slet ikke oplever effekt efter 3 behandlinger, tilhører du desværre den lille gruppe, hvor Acunova ikke virker.

Jeg tilbyder “No Cure – No Pay”

Det betyder, at når du kommer første gang, taler vi om din udfordring, og du instrueres i behandlingen. Herefter sætter jeg nålene, og du mærker kort tid efter, om smerterne har lindret lidt, eller om din mobilitet er forøget. Derefter beslutter du, om du vil gennemgå hele forløbet, hvilket er afgørende for, om vi fuldfører den igangværende behandling. Ønsker du at fuldføre behandlingen, booker vi i samråd de resterende 4 behandlinger indenfor den kommende uge. 

Du kan modtage op til 2 behandlinger om dagen, under forudsætning af, at der går minimum 1 time mellem første behandlings afslutning og næste behandlings påbegyndelse. 

Til første behandling skal du afsætte 1 time og de efterfølgende behandlinger 1/2 - 3/4 time.