Astma og allergi

Astma er en kronisk betændelsestilstand i lungerne, som giver anfald af åndenød, hoste og piblende lyde fra luftvejene. Oftest behandles astmatikere med medicin, som i min verden blot er en symptombehandling. 

Astma udløses/påvirkes ofte af allergener som pollen, dufte, dyrehår/skæl mm. Derfor hænger det også ofte sammen med allergi.

Er du en af de mange danskere, der lider af allergi, og som hvert år bruger mange kroner på allergimedicin? 

Nu har du chancen for at blive afhjulpet og få fjernet årsagen til din allergi. 

Du får en effektiv behandling for din allergi, helt uden brug af medicin! Der behandles via en enkel metode, der fjerner de fleste allergier i løbet af 2-5 behandlinger.

Allergi er en overreaktion mod bestemte stoffer, det være sig pollen fødevarer eller dyrehår. Ved hjælp af en simpel testmetode, undersøger vi hjernen for stressreaktioner og finder frem til starttidspunktet for din overreaktion. Derefter hjælper vi hjernen med at fjerne den stress, der er forbundet med påvirkningen. Dette gør, at hjernen ikke længere sender besked til kroppen om at der er fare på færde, og den allergiske reaktion opstår ikke.

Hvis dine allergiske reaktioner forårsages af svækkede slimhinder, er det nødvendigt at supplere behandlingen med en kostomlægning, hvor der skabes balance i mavens tarmflora. Dette sætter din krop i stand til bedre at kunne hjælpe sig selv. 

Fødevareallergi: Hvis læge eller anden fagperson har advaret mod indtag af en fødevare, konfronteres der ikke med den pågældende fødevare. Hvis du ønsker at afprøve behandlingens virkning, bør dette ske hos egen læge og under dennes ansvar.

Vigtigt at vide inden 1. behandling:

  • Medbring en klar frostpose med prøver af det, du er allergisk overfor
  • Du må ikke være påvirket af medicin
  • Vær opmærksom på, at jeg hverken stiller diagnoser eller blander mig i lægeordineret medicin.


For at bevise, om behandlingen har virket, kommer du efter sidste behandling i kontakt med det, du er allergisk overfor.

NB! Jeg konfronterer ikke den eller de allergier, som tidligere har forårsaget anafylaktisk chok.

Typisk skal du booke og afsætte 1 time ved første behandling, de efterfølgende behandlinger vil typisk være tilrettelagt som 3/4 - 1 time.