Muskelspændinger

Sportsmassage tager udgangspunkt i fysiurgisk massage og er en dybdegående massage af dine muskler i hele muskelens længderetning. 

Gennem manuel bearbejdning af muskulatur, bindevæv, sener og ledbånd medvirker massagen til forøget fysisk og psykisk velvære samt hurtigere restitution af træt og slidt muskelvæv. 

Massage er rigtig godt i forhold til både sports- og arbejds relaterede skader eller overbelastninger og vil i mange tilfælde kunne afhjælpe dem hurtigt. 

Massage hjælper musklerne med at udskille affaldsstoffer og tilfører frisk iltet og næringsrigt blod. Der bruges også tværgående massage, som er med til at give en afbalancerende og afslappende effekt på muskulaturen. Dette kan med god effekt bruges i forbindelse med fiberskader samt ved mennesker med spastisk lammelse, da det giver en afslapning af musklerne. 

Sportsmassage kan mærkes på kroppen og tåler ingen sammenligning med velvære massage. Dog lægges trykket i fuld respekt og overensstemmelse med netop din følsomhed og smertetærskel.